לגבי כיור
מחבר: דליה
איך אתם ממליצים לנצל באופן מקסימלי את היחידה שמתחת לכיור?
מחבר: מטבחי מיכאלו
דליה שלום, תודה על שאלתך. את התשובה לשאלתך ניתן לחלק לשניים. במידה ומדברים על יחידת כיור עד 70 ס"מ, אנחנו נוהגים לסיים אותה בדלת. יש אפשרות לאבזר את היחידה בפח נשלף. במידה והיחידה גדולה מ 70 ס"מ אז כבר נוכל ליצור יחידה שנפתחת באמצעות שתי דלתות (אופייני יותר למטבח הכפרי) או באמצעות מגירה רחבה אליה מחוברת מגירה נמוכה בצורת "ח" המתחשבת בקיום הסיפון ואז אנו יכולים להשתמש בחלל שנוצר בצורה פונקציונלית ונוחה. בהצלחה !